Овен Ще трябва да направите избор по някакъв въпрос. Може би този

...
Овен Ще трябва да направите избор по някакъв въпрос. Може би този
Коментари Харесай

Съдбовен ден за една зодия, за друга е отреден за мързел

Овен 

Ще би трябвало да направите избор по някакъв въпрос. Може би този въпрос няма да ви се стори изключително значим, само че звездите на хороскопа предизвестяват: доста зависи от това какво ще бъде решението в бъдещата ви орис. Ето за какво, когато вършиме днешния си избор, не би трябвало да се доверявате на мимолетни страсти, препоръки извън и още повече, да градите на пясъчни основи.
-->
Само като методите към въпроса с нужното внимание и отговорност няма да съжалявате за нищо.

Телец 

Позицията на небесните тела ще ви държи дейни, само че и мощно чувствителни. Възможно е да имате предпочитание да преживеете завършения, да отидете на странствуване, да откриете и изследвате нови места.

Това е превъзходен ден да се откажете от всичко, което към този момент не ви служи. Възможно е да поискате да измененията нещо във външния си тип или да постигнете напълно ново равнище на независимост на духа. Очакват ви страхотни моменти със фамилията.

Ще създадете прелестни мемоари. На отзивчивите персони, многото диалози могат да отворят път за развиване в няколко области.

Близнаци 

Ще вървите по ръба на щастието. Една дребна крачка настрана – и ще се окажете в неговата власт и прегръдки, само че по някаква причина не желаете да предприемете тази стъпка изрично.

Може би вашата сродна душа ще ви тласне на там или ще ви хване за ръка, с цел да вървите дружно в една посока? А, може би, в противен случай, то стои там…  Опитайте се да се отнасяте към това метафизичен и не се тормозете: доста скоро обстановката ще се промени.

Рак

Принудени сте да вършиме взаимни отстъпки със себе си и се чувствате извънредно неловко. Колкото и да се убеждавате, че е невероятно да останете правилни на всичките си правила при всевъзможни условия, това не носи мир. Не работите за реализиране на душевно равновесие и разсъжденията, че просто не сте имали различен излаз.

Недоволни сте от себе си, само че не можете да поправите нищо и заради това се притеснявате още повече. Опитайте се да избягате от неприятната обстановка и в случай че съумеете, просто забравете за нея.

Лъв

Ще имате възвишено възприятие, което изцяло ще промени разбиранията ви за живота. Любовта към човек ще насърчи някои представители на този знак да се откажат от всичко, с цел да посветят тялото и душата си на него. Макар и сантиментално, това отношение ще донесе и дребни неудобства, само че всичко ще си заслужава.

Не се отхвърляйте от личните си стремежи и упоритости за илюзията за безпроблемно бъдеще. Този човек те избра подобен, какъвто си, а не подобен, за който се представяш.

Дева

Връзката, която сте почнали да създавате с избран човек, в този момент е доста по-сложна. Може би би трябвало да извършите крачка обратно и да погледнете на обстановката с очите на външен наблюдаващ. Не се тормозете, че капацитетът, който виждате, в действителност не съществува.

Съществува, само че би трябвало да сте подготвени да приемете обстоятелството, че този човек е податлив към комерсиализъм и има други отрицателни качества, които по-късно могат да се трансфорат в проблем. Никой не е идеален, в това число и той, и би трябвало да осъзнаете това.

Везни

Днес е един от тези дни, които постоянно очаквате с неспокойствие, тъй като можете да ограничите напъните до най-малко. Това не значи, че би трябвало да прехвърлите всичките си отговорности на някой различен. Всеки знае, че вие сте способни на доста, дайте опция на някой различен да покаже своите гении на света.

Независимо, дали става въпрос за презентация на бизнес среща или избор на ресторант за специфична вечеря, оставете някой различен да го направи и този човек ще ви бъде доста признателен.

Скорпион 

Ако изкачването по кариерната стълбица не е в листата ви с основни цели, тогава би трябвало да помислите за това. Днес желанието ви да преминете на ново равнище ще стане по-силно. Направете си услуга и отделете най-малко няколко минути, с цел да разгледате уеб страниците за работа. Просто вижте по какъв начин стоят нещата и какво бихте желали.

Запомнете си, че смяната е допустима, в случай че я желаете задоволително мощно. Може би, с цел да постигнете това, което желаете, ще би трябвало да придобиете спомагателна подготовка.

Стрелец 

Това несъмнено не е денят да вършиме каквото желаете или да кажете първото нещо, което ви идва на разум. Не бива да се подвеждате по страстите и мимолетните стремежи. Запомнете най-важните си цели и проекти, с цел да ви улесни да вземате верните решения.

Ще бъде потребно да си починете, да избягате от рутината, да измененията средата. Кратко пътешестване в добра компания, осезателно ще усъвършенства настроението ви, ще ви помогне, да се отървете от мрачните мисли и напразните паники.

Козирог 

Днес ще се чувствате извънредно напрегнати. По аргументи, известни единствено на вас, вие сте позволили напрежението да се натрупа и през днешния ден той ще доближи рекордно равнище. Ще бъдете нервни и негодуващи към всеки, който си разреши да приказва с вас. Звездите ви поучават да се успокоите, да се отпуснете и да си починете.

Ако приемете днешната обстановка като значим урок и повече няма да трупате сходно количество стрес. Нищо на света не заслужава да страда по този начин!

Водолей 

Не бъдете прекомерно взискателни към околните си, даже тези, които се стараят доста, не могат да ви угодят. Вашите претенции са спорни и упованията са неоправдани, само че надали някой би рискувал да ви го признае.

В същото време връзките с тези, които виждате за първи път, се развиват ненадейно елементарно и комфортно. И любовта от пръв взор, и бързо разрастващото се другарство през днешния ден са изцяло вероятни. На обществени събития ще бъдете в центъра на вниманието.

Риби 

Денят ще ви донесе доста динамичност – нито минута мир. Вие обаче не страдате изключително от това.

Заедно с новите неща се появяват нови хрумвания, в действителност ще сте очаровани от това, което вършиме. Високите интелектуални натоварвания способстват за растежа на креативният ви  потенциал. Освен това, достиженията ви са обилни и имате нови учредения да се гордеете със себе си.

За страдание близките не бързат да ви се възхищават. Не се обиждайте от това: времето ще пристигна и хората ще оценят всичко, което сте създали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР